referenssit

Minnamaria Koskela on monipuolinen ja näkemyksellinen kynänkäyttäjä, jolta syntyy niin henkilökuvia, tapahtumakuvauksia kuin yrityscasejakin. Minnamarian kädenjäljessä yhdistyvät luovuus ja tarkkuus. Taitavan kuvasilmänsä ansiosta hänen toimittamistaan teksteistä tulee esteettisiä juttukokonaisuuksia. Minnamarian kanssa on helppo ja mukava työskennellä!

 

Saila Aarnio, toimitusjohtaja, Viestintätoimisto Diverstas

  • yhteistyössä Minnamarian kanssa mm. Valon kaupunki -hankkeen, Vähälä Yhtiöiden ja Jyväskylän Kankaan parissa

 

http://www.diverstas.fi/

 

Olen työskennellyt Minnamaria Koskelan kanssa useissa eri projekteissa alkaen Muoto-lehdestä 1999. Minnamaria piti toimitussihteerinä avustajien varassa toimineen lehden sisällön järjestyksessä. Hyvin alkanut yhteistyö jatkui, kun siirryin Koti ja Keittiö -lehden toimituspäälliköksi. Minnamariasta tuli lehden luotettava ja idearikas avustaja, jonka halusin mukaan myös Kotilieden avustajakaartiin siirryttäni sinne toimituspäälliköksi 2008. Minnamaria on kirjoittanut myös Welcometofinland-lehteen, jonka päätoimittaja olin 2010-2012. Mikäli tarvitset toimittajaa tai käsikirjoittajaa projekteihisi, suosittelen Minnamariaa yhteistyökumppaniksesi.

 

Nenne Hallman, toimittaja, Julkisen sanan neuvoston valmisteleva sihteeri

  • yhteistyössä Minnamarian kanssa mm. seuraavien lehtien parissa: Muoto, Koti ja Keittiö, Metro, Kotiliesi ja Welcome to Finland