Valikko Sulje

Iso Numero

 

Minnamaria Koskela on avustanut Iso Numero lehteä säännöllisesti vuodesta 2019 lähtien. Hän on luotettava ja tarkka tekstin tuottaja, jonka voi aina luottaa tuovan mukanaan hyviä juttuideoita ja uusia näkökulmia.

 

Veera Vehkasalo, päätoimittaja

Iso Numero

 

 

RIA-lehti

 

Minnamaria Koskelasta on tullut lehtemme Rakennusinsinööri ja -arkkitehti vakiokirjoittaja. Hän on laatinut asiantuntevia rakennusalan artikkeleita RIA-lehden eri numeroihin vuonna 2019. Minnamarian työskentelyote on huolellinen, täsmällinen ja vastuuntuntoinen. Minnamarian kanssa yhteistyö sujuu moitteettomasti ja voin varauksetta suositella häntä, kun tarvitaan pätevää kirjoittajaa.

 

Tuula Napola, toimitussihteeri,

Rakennusinsinööri ja -arkkitehti -lehti

 

https://www.ria.fi/fin/ria-lehti/

 

 

Viestintätoimisto Diverstas

 

Minnamaria Koskela on monipuolinen ja näkemyksellinen kynänkäyttäjä, jolta syntyy niin henkilökuvia, tapahtumakuvauksia kuin yrityscasejakin. Minnamarian kädenjäljessä yhdistyvät luovuus ja tarkkuus. Taitavan kuvasilmänsä ansiosta hänen toimittamistaan teksteistä tulee esteettisiä juttukokonaisuuksia. Minnamarian kanssa on helppo ja mukava työskennellä!

 

Saila Aarnio, toimitusjohtaja

Viestintätoimisto Diverstas

  • yhteistyössä Minnamarian kanssa mm. Valon kaupunki -hankkeen, Vähälä Yhtiöiden ja Jyväskylän Kankaan parissa

 

http://www.diverstas.fi/

 

 

Muoto, Koti ja Keittiö, Kotiliesi ja Welcometofinland

 

Olen työskennellyt Minnamaria Koskelan kanssa useissa eri projekteissa alkaen Muoto-lehdestä 1999. Minnamaria piti toimitussihteerinä avustajien varassa toimineen lehden sisällön järjestyksessä. Hyvin alkanut yhteistyö jatkui, kun siirryin Koti ja Keittiö -lehden toimituspäälliköksi. Minnamariasta tuli lehden luotettava ja idearikas avustaja, jonka halusin mukaan myös Kotilieden avustajakaartiin siirryttäni sinne toimituspäälliköksi 2008. Minnamaria on kirjoittanut myös Welcometofinland-lehteen, jonka päätoimittaja olin 2010-2012. Mikäli tarvitset toimittajaa tai käsikirjoittajaa projekteihisi, suosittelen Minnamariaa yhteistyökumppaniksesi.

 

Nenne Hallman

entinen Muoto-lehden ja Welcometofinlandin päätoimittaja, Koti ja Keittiö -lehden ja Kotilieden toimituspäällikkö

  • yhteistyössä Minnamarian kanssa mm. seuraavien lehtien parissa: Muoto, Koti ja Keittiö, Metro, Kotiliesi ja Welcometofinland