Valikko Sulje

Minnamaria Koskela

minna-henkilokuva-1

Uusia näkökulmia. Tarinoita elämästä. Innostunutta asiantuntijuutta. Huolellista taustatyötä. Visuaalisia kokonaisuuksia.

 

Ihmiset ja ilmiöt kiehtovat minua. Samoin taide ja kulttuuri. Kirjoittaminen on minun tapani kertoa itselleni tärkeistä asioista.

 

Olen Jyväskylässä asuva taidehistorioitsija (FM), toimittaja, tutkija ja yrittäjä. Olen erikoistunut modernin arkkitehtuurin ja muotoilun tutkimiseen. Minulla on työkokemusta myös toimitussihteerin ja kuvatoimittajan työstä sekä erilaisista kulttuurialan projektitöistä (mm. rakennushistorialliset selvitykset, yhdistystoiminta).

 

Teen monentyyppisiä juttuja uutisista ja menovinkeistä henkilöhaastatteluihin. Kaikista mieluiten kirjoitan laajoja artikkeleita kainalojuttuineen, joissa pääsen kuvaamaan ilmiöitä ja asioita pintaa syvemmältä. Ideoin ja suunnittelen juttuja ja juttusarjoja mielelläni sekä otan vastaan valmiita toimeksiantoja. Teen myös kuvaussuunnittelua ja -järjestelyjä. Minulla on laaja valokuvaajien kontaktiverkosto, joten saat jutun valmiina pakettina teksteineen ja kuvineen. Asun ja työskentelen Jyväskylässä, mutta toimialueenani on koko Suomi. Teen mielelläni matkajuttuja sekä Suomesta että ulkomailta.